Jdi na obsah Jdi na menu
 


příběh o lásce 1

Budu vám vyprávět, jak jsem potkala svoji lásku. Je to sice neuvěřitelný, ale pravdivý. Moje kamarádka Linda pořád lovila nějaký kluky na internetu. Znáte to, napíše, že je krásný, holky na něj letí a nakonec rande dopadne katastrofou. Linda se, ale nevzdávala a hledala dál.
Nechápala jsem její úsilí, pravá láska se přece na chatu nehledá. Když mi začala vykládat, jak si teď píše s nějakým úžasným klukem, nevěřícně jsem vrtěla hlavou. Měli se druhý den seznámit. Linda mě pořád přesvědčovala, ať jdu s ní a nakonec mě přemluvila.
Když jsme čekaly na smluveném místě, litovala jsem toho, že jsem tu. Najednou jsem ho uviděla! Byl krásný! Měl nejúžasnější čokoládový oči a sladký úsměv! :0) A opravdu zamířil k nám. Prošli jsme celý město a já jsem z něho byla celá vedle. Vůbec se nevytahoval a byl moc milý. Bohužel i Linda z něho byla celá pryč.
Když jsem šla večer spát, nemohla jsem přestat na něho myslet. Nejhorší bylo, že to byl Lindin úlovek, i když spolu zatím nechodili. Najednou mi zapípala SMS a já jsem si ji přečetla. Psal mi ON! "Ahoj Kristy! Jak se máš? Nechceš zítra někam vyrazit?" Já okamžitě odepsala, že ano. Druhý den byl úžasný, i když bez políbení...
Nakonec to dopadlo tak, že jsme za 3 dny spolu začali chodit. Linda se naštěstí na nás nezlobila. A teď už budu se svým miláčkem rok a půl! A jsem s ním moc šťastná!
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Stránka

Jáááááá,26. 1. 2013 14:59

Máš super stránku